Sponzorisano
Bankkart Gen-Z– Svijet pun privilegija za mlade!
Kartice za mlade

Bankkart Gen-Z– Svijet pun privilegija za mlade!

Dragi avanturisti Generacije Z,

Dobrodošli u svijet finansijske slobode i prilika! Uzbuđeni smo što vam predstavljamo Gen-Z Paket - posebno dizajniran set usluga stvoren za vas, mlade entuzijaste u dobi od 15 do 25 godina. Gen-Z Paket prilagođava se tvojim potrebama i brzom tempu života. Bez obzira radiš li, učiš ili istražuješ svijet, naša ponuda je dizajnirana da prati tvoj ritam.

 

U našem paketu očekuje te:

  • TEKUĆI RAČUN I DEBITNA KARTICA:

Otvori svoj tekući račun i uz račun dobijaš i debitnu karticu, savršenu pratilju tvojim transakcijama i stilu trošenja. Opcija beskontaktnog plaćanje roba i usluga uz Bankkart Gen-Z debitnu karticu bilo gdje u Bosni i Hercegovini ili u inostranstvu. Podizanje novca na bankomatima je dostupno 24 sata, 7 dana u sedmici.

  • MOBILNO BANKARSTVO:

Pristupi svom računu i transakcijama bilo kada i bilo gdje. ZiraatBank mobilna aplikacija pruža ti slobodu upravljanja novcem onako kako ti to voliš: 24/7. Brzo i jednostavno, bez čekanja u redovima, bez odlaska u poslovnicu. ZiraatBank BH Mobile aplikacija ti omogućava brz i jednostavan pristup informacijama o najbližim poslovnicama i bankomatima ZiraatBank.

  • IZVODI PO RAČUNU NA TVOJ E-MAIL:

Bez čekanja u redu ili papirnatih izvoda. Tvoj izvod po računu stiže direktno na tvoj e-mail, čime štediš vrijeme i činiš svoj finansijski svijet još pristupačnijim.

  • EKOLOŠKI MATERIJALI ZA ODRŽIVU BUDUĆNOST:

Ponosno objavljujemo da je tvoja debitna kartica izrađena od ekoloških materijala, jer brinemo o svojoj planeti. Tvoj stil sada može biti i ekološki odgovoran!

 

I to sve potpuno BESPLATNO - Jer stil nema cijenu:

S Gen-Z Paketom, nema skrivenih troškova. Tekući račun, debitna kartica, mobilno bankarstvo i izvodi po računu na tvoj mail - sve je besplatno.

Apliciraj za svoju Bankkart Gen-Z karticu, jer tvoj svijet zaslužuje uslugu koja te prati, razumije i inspiriše.

 

Uvijek u tvojoj ekipi,

ZiraatBank BH

 

Za više informacija posjetite najbližu poslovnicu ZiraatBank ili nas kontaktirajte putem web kontakt forme na www.ziraatbank.ba  / komunikacijskog centra za klijente 081920088

 

Link
@ 2024 sva prava CLB consulting